Ένα βήμα από την αυτοκτονία εργαζόμενος της Πάτρας σε γνωστό πολυκατάστημα

katathlipsi_

Την παραίτηση και την ένταξή του στις στρατιές των ανέργων της Πάτρας επέλεξε τελικά 35χρονος πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, που εργαζόταν σε γνωστό πολυκατάστημα της Πάτρας.

Ήταν από τους λεγόμενους παλιούς εργαζόμενους, άρα η μισθοδοσία του ήταν «μεγάλη» για τα σημερινά δεδομένα των 400 και 700 ευρώ.

Αυτός ήταν και ο λόγος που επί μήνες δεχόταν αφόρητη πίεση προσκειμένου να οδηγηθεί σε παραίτηση ώστε να μην δοθεί η υψηλή αποζημίωση και στην θέση του να προσληφθεί εργαζόμενος με τις μισές απολαβές, γνωστός και ως φθηνά εργατικά χέρια.

Ευτυχώς ο εν λόγω υπάλληλος είχε εκφράσει την δυσκολία που αντιμετώπιζε στον σύλλογο εμπορουπαλλήλων Πάτρας, που μπόρεσε την τελευταία στιγμή να τον εμποδίσει να κατευθυνθεί στην γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου και να πέσει στην θάλασσα, δίνοντας τέρμα στη ζωή του και αφήνοντας πίσω του ένα μικρό παιδί.

Όμως η συνέχεια ήταν ακόμα πιο δύσκολη από ότι είχε φανταστεί, αφού ο προιστάμενος του τον πήρε από το πόστο που ήταν επί πολλά χρόνια και τον μετέφερε στον τομέα της διοίκησης όπου οι «τοίχοι» είχαν αυτιά και η οι πιέσεις και οι προσβολές ήταν σε καθημερινή βάση.

Σήμερα είναι άνεργος, αλλά ελπίζει ότι θα μπορέσει να βρει καινούργια δουλειά.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τι δείχνουν οι πρώτες φορολογικές δηλώσεις - Πότε θα πάρετε επιστροφή φόρου

Η ΑΑΔΕ έχει κάνει την κατάλληλη προεργασία ώστε οι επιστροφές φόρου φέτος όπως και οι …