Διαβεβαιώνει για τις θέσεις εργασίας ο Βερόπουλος

veropoulos_my_market

Tην Δευτέρα ολοκληρώνεται σε τυπικό επίπεδο η εξαγορά της εταιρείας Βερόπουλος από την MyMarket, με την υπογραφή του τελικού συμφωνητικού, με τις δύο εταιρείες να διαβεβαιώνουν για την διασφάλιση των θέσεων εργασίας, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ομίλου METRO, Αριστοτέλη Παντελιάδη, σε σημερινή συνέντευξη τύπου να δηλώνει ότι θα κλείσουν "αρχικά 19 κυρίως μικρά καταστήματα που δεν ταιριάζουν στην φιλοσοφία της My Market. Οι εργαζόμενοι σε αυτά τα καταστήματα θα μεταφερθούν στα πιο κοντινά καταστήματα των δύο αλυσίδων. Δεν πρόκειται να γίνουν απολύσεις, αντίθετα από τους 9.000 εργαζόμενους που δουλεύουν σε My Market, Βερόπουλο και Metro Cash & Carry αναμένεται να φθάσουν τους 10.000 τα επόμενα χρόνια καθώς ο νέος όμιλος θα ανοίγει συνεχώς νέα καταστήματα.  Πιστεύω ότι οι εργαζόμενοι είναι η εταιρεία. Θέλουμε οι εργαζόμενοι που θα έρθουν από την Βερόπουλος να αντιληφθούν σύντομα τις αξίες που χαρακτηρίζουν τον όμιλο μας και να αισθανθούν ότι εισέρχονται σε ένα περιβάλλον ασφάλειας και αξιοκρατίας".

Παράλληλα γνωστοποίησε προς τους καταναλωτές ότι:

"Θα μπορέσουν να αντιληφθούν αυτές τις εξελίξεις καθώς σε διάστημα δύο εβδομάδων θα υπάρχει ενιαία πολιτική τιμών στις δύο αλυσίδες κάτι που σημαίνει ότι οι τιμές στα περισσότερα είδη που θα υπάρχουν στα ράφια του Βερόπουλου θα πέσουν κατά 4,5%. Θα προστεθούν αρκετά νέα προϊόντα – ενώ θα υπάρχουν και κάποια που δεν θα υπάρχουν πια – καθώς πλέον θα υπάρχει κοινή τροφοδοσία από το σύστημα της My Market. Σύντομα θα πυκνώσει και η τροφοδοσία των καταστημάτων Βερόπουλος η οποία έως σήμερα γινόταν 2 – 3 φορές την εβδομάδα και πλέον θα φτάσει να γίνεται 2 φορές την ημέρα κάτι που μεταφράζεται σε μηδενικές ελλείψεις αλλά κυρίως ενδυνάμωση στα τμήματα που έχουν φρέσκα προϊόντα (μαναβική, κρεοπωλείο, γαλακτοκομικά κ.α.)"

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ: Η απαξίωση του ΕΣΥ έχει τη σφραγίδα της Νέας Δημοκρατίας

Σχόλιο Γραφείου Τύπου ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής σχετικά με τη δήλωση της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας Η αναπληρώτρια …