ΔΝΤ: Πωλήσεις κόκκινων δανείων χωρίς εξαιρέσεις!

Κόκκινα-δάνεια

Ασφυξία είναι αποφασισμένο να δημιουργήσει στην Ελλάδα το ΔΝΤ, το οποίο εκτός των άλλων απαιτεί τώρα και πώληση των «κόκκινων» δανείων, χωρίς μάλιστα εξαιρέσεις, δηλαδή πλήρης απελευθέρωση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και τις πηγές που δεν αποκαλύπτει αλλά επικαλείται το Bloomberg:
«Οι διαφορές μεταξύ των δύο θεσμών (ΕΕ- ΔΝΤ) για το θέμα της ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους είναι μεγάλες και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο αξιώνει μάλιστα την πώληση όλων των κόκκινων δανείων χωρίς απολύτως καμία εξαίρεση. Το ΔΝΤ προειδοποιεί επίσης ότι ίσως χρειαστεί και νέα ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών.»

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κοινωνικός τουρισμός 2024 ΟΠΕΚΑ. Δικαιούχοι, αιτήσεις

Κοινωνικός τουρισμός 2024 ΟΠΕΚΑ. Διευρύνεται το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού που απευθύνεται στους δικαιούχους του Λογαριασμού …