Ανακλήθηκε η "δυσμενή" μετάθεση Σφακιανάκη

sfakianaki-stin-elas-olo-to-paraskinio.w_l

Νεότερη Ενημέρωση 18 Φεβ 2016 @ 15.18

Μπροστά στις αντιδράσεις και στην κατακραυγή και μετά τις προκλητικές δηλώσεις Τόσκα, αποφασίστηκε πριν λίγο η ανάκληση της μετακίνησης του υποστράτηγου Μανώλη Σφακιανάκη, από την Διεύθυνση Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στον κλάδο ανθρώπινου δυναμικού του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ, οπότε παραμένει στην θέση του.

Ο ίδιος φέρεται να ήταν δυσαρεστημένος από την μετακίνησή του, καθώς έχει συνδέσει για πολλά χρόνια το όνομά του με την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και για αυτό υπέβαλλε στο Αρχηγείο της Αστυνομίας προσφυγή κατά της μετακίνησής του, με την οποία ζητούσε την ακύρωσή της, σύμφωνα με το άρθρο 18 του ΠΔ100/2003 του σχετικού κανονισμού.


Αρχική Ενημέρωση 17 Φεβ 2016 @ 23:30

Έχει βραβευτεί από διεθνείς οργανισμούς και υπηρεσίες του Εξωτερικού, έχει λάβει πολλαπλά συγχαρητήρια για την μεθοδικότητά του, δημιουργησε από το μηδέν σε υψηλού επιπέδου μία υπηρεσία με επιτυχίες και αντί να τον ευχαριστήσουν, τον έδιωξαν και τον μεταθέτουν σε μία υπηρεσία της ΕΛΑΣ ανενεργή.
Ο λόγος για τον υποστράτηγο και μέχρι πριν μερικές ώρες Διευθυντή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλη Σφακιανάκη, τον οποίο κυριολεκτικά καρατόμησε ο νέος αρχηγός της ΕΛΑΣ, που προέκυψε από τις κρίσεις του ΚΥΣΕΑ, στο οποίο προεδρεύει ο πρωθυπουργός.
Με την απόφαση αυτή και μάλιστα με τη μορφή του κατεπείγοντος σήματος, του νέου αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντίνου Τσουβάλα, μετακινείται σε μία ανενεργή υπηρεσία, τον Κλάδο Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. ως προϊστάμενος.
Ο ίδιος ο κ.Σφακιανάκης δεν αποδέχεται την μετακίνησή του και θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να αποτρέψει αυτή την μετακίνηση, με κύκλους προσκείμενους στον κ.Σφακιανάκη να μιλούν για παράξενη μεθόδευση τοποθέτησής του σε άλλη υπηρεσία.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Η ΕΕ εκφράζει τη λύπη της για το γεγονός ότι η νέα Πρόεδρος της Βόρειας Μακεδονίας δεν χρησιμοποίησε το συνταγματικό όνομα της χώρας

Αυστηρό μήνυμα και από την ΕΕ προς τη νέα πρόεδρο της Βόρειας Μακεδονίας Η ΕΕ …