Kατάρτιση και πιστοποίηση 5.600 νέων άνεργων

oaed_anergoi

Kατάρτιση, πιστοποίηση και συμβουλευτική, για την ενδυνάμωση των δεξιοτήτων 5.600 άνεργων νέων 18-24 ετών, περιλαμβάνουν οι δύο νέες πράξεις, που θα υλοποιηθούν από την Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων και  την Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής Συγχρηματοδοτούμενων Ενεργειώνστο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση».

Η διάρκεια της κατάρτισης είναι 380 ώρες (120 ώρες θεωρητική κατάρτιση και 260 ώρες πρακτική άσκηση σε διαδοχικές φάσεις.

Πρόκειται για:

-«Κατάρτιση, πιστοποίηση και συμβουλευτική με στόχο την ενδυνάμωση των δεξιοτήτων άνεργων νέων 18-24 ετών σε ειδικότητες του τομέα του εξαγωγικού εμπορίου προϊόντων με έμφαση στον πρωτογενή τομέα της παραγωγής».

-«Κατάρτιση, πιστοποίηση και συμβουλευτική με στόχο την ενδυνάμωση των δεξιοτήτων άνεργων νέων 18-24 ετών σε ειδικότητες του τομέα της Εφοδιαστικής Αλυσίδας – Logistics».

Το πρόγραμμα, συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Συνοπτικά, οι πράξεις αυτές περιλαμβάνουν τις κάτωθι δράσεις :

-Δημιουργία ηλεκτρονικής πλατφόρμας υποδοχής αιτήσεων ωφελουμένων και επιχειρήσεων.

-Εξατομικευμένη συμβουλευτική.

-Θεωρητική Κατάρτιση διάρκειας 120 ωρών.

-Πρακτική Άσκηση σε Επιχειρήσεις, διάρκειας  260 ωρών

-Πιστοποίηση των ωφελουμένων ανά ειδικότητα.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αγορά ακινήτων: Συνεχίζεται η αυξητική τάση τιμών- Το ενδιαφέρον επενδυτών

Ποιοι είναι οι κυριότεροι λόγοι σύμφωνα με τις πρόσφατες εκτιμήσεις της Τράπεζας της Ελλάδος  H …