Ημερομηνία πίστωσης κάρτας σίτισης και επιδόματος ενοικίου

kartaalileguis_130716380
Την ερχόμενη Τετάρτη 24 του μηνός πιστώνονται τελικά τα χρήματα στην κάρτα αλληλεγγύης σίτισης, της έκτης δόσης, σε 145.330 δικαιούχους, κόστους  16.297.480,00 ευρώ.
Την ίδια ημέρα θα λάβουν και την 7η δόση του επιδόματος ενοικίου και οι ιδιοκτήτες ακινήτων που τα μισθώνουν σε δικαιούχους του προγράμματος Ανθρωπιστικής Κρίσης, συνολικού ποσού 2.424.864,49, σε 19.443 δικαιούχους του προγράμματος εκ του συνόλου των 30.575 δικαιούχων.
Από το υπουργείο επισημαίνεται πως η καταβολή του επιδόματος ενοικίου εξαρτάται από την ορθή καταχώρηση, με ευθύνη των δικαιούχων, των στοιχείων για τα μισθωτήρια και τους ιδιοκτήτες των μισθωμένων κατοικιών, δεδομένου ότι το επίδομα καταβάλλεται στους ιδιοκτήτες, ενώ είναι αφορολόγητο, ακατάσχετο και δεν συμψηφίζεται με δικές τους βεβαιωμένες οφειλές στην εφορία ή στα ασφαλιστικά ταμεία.
Και οι δύο αποφάσεις έχουν την έγκριση της αναπληρώτριας Υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Φωτίου, που θα υλοποιηθεί εκτός και αν υπάρξει εμπλοκή την τελευταία στιγμή.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Oι πολίτες μπορούν να καταλάβουν ποιος δηλητηριάζει την πολιτική ζωή

«Ποιος δηλητηριάζει την πολιτική ζωή μπορούν εύκολα οι πολίτες να αντιληφθούν», σχολιάζει η αξιωματική αντιπολίτευση …