Προσωπικό Ελληνικό ζητά η Οργάνωση "Save the Children International"

jobsearch-marketing-
"Save the Children International" είναι μια οργάνωση «διπλή εντολή» και ως τέτοια ίση προτεραιότητα θα πρέπει να δοθεί τόσο ανθρωπιστικές και αναπτυξιακές εργασίες. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο θα είναι σε θέση να διασφαλίσει ότι ορισμένα από τα θεμελιώδη δικαιώματα που πιστεύουμε ότι τα παιδιά έχουν, όπως η επιβίωση, την ασφάλεια και συνεχή πρόσβαση στην προστασία και την εκπαίδευση μπορεί να είναι εγγυημένη. Ως μέρος της δέσμευσης να συνεργαστεί με τα παιδιά μέσα από τις ανθρωπιστικές παρεμβάσεις Σώστε τα παιδιά θα στηρίξει τα προγράμματα τόσο αιφνίδια έναρξη και χρόνιες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.
Τίτλος Εργασίας: Υπεύθυνος Προστασίας Παιδιού
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Λέσβος Ελλάδα
Τύπος της σύμβασης: Καθορισμένης Περιόδου
ΠΡΟΣΌΝΤΑ
-
πανεπιστημιακό πτυχίο στην κοινωνική εργασία, κοινωνικές επιστήμες ή άλλο αντίστοιχο πεδίο.
-
Γνώση και κατανόηση των μεταναστευτικών και νομοθεσίας για το άσυλο, τις πολιτικές και τις πρακτικές στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση, με έμφαση στις διαδικασίες για τα ασυνόδευτα και τα χωρισμένα παιδιά.
-
Άριστη κατανόηση των αναγκών, τα τρωτά σημεία και τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν τα παιδιά σε κίνηση.

Για να στείλετε βιογραφικό κάντε κλικ ΕΔΩ
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΟΗΕ: Οι τιμές των τροφίμων αυξήθηκαν παγκοσμίως κατά 0,3% τον Απρίλιο

Τον Απρίλιο, η τιμή του κρέατος ήταν αυτή που κατέγραψε τη μεγαλύτερη αύξηση (+1,6%) παγκοσμίως …