ΑΜΕΑ: Ημερίδα καριέρας

amea_2013_7_30_19_3_52_b2
4 Μαρτίου με στόχο την διαμόρφωση μιας νέας εργασιακής νοοτροπίας, θα πραγματοποιηθεί η ημερίδα της παγκόσμιας εθελοντικής πλατφόρμας της GloVo – Global Volunteers και της GloVo.4all, με τίτλο «καριέρας για άτομα με αναπηρία στην Ευρώπη» (Career Fair.4all).
Στόχος της πρωτοβουλίας είναι να διαμορφωθούν σταδιακά, με ανάλογες δράσεις κινητοποίησης, η προετοιμασία των υποψηφίων, λαμβάνοντας υπόψη τις πραγματικές ικανότητες και δεξιότητες, ανεξάρτητα από την όποια παράπλευρη αναπηρία.
Η GloVo είναι μία παγκόσμια πλατφόρμα που φέρνει εθελοντές σε επαφή με εκδηλώσεις και εθελοντικές δράσεις που τους ενδιαφέρουν και διοργανώνει δικές της κοινωνικές δράσεις. Η GloVo.4all είναι μια νέα διάσταση της GloVo που αξιοποιεί την υπάρχουσα δυναμική της με στόχο την ενσωμάτωση ατόμων με κινητικές και αισθητηριακές αναπηρίες στον εθελοντισμό και κατ’ επέκταση στην κοινωνία.
Η ημερίδα «καριέρας για άτομα με αναπηρία στην Ευρώπη» (Career Fair.4all) θα φιλοξενηθεί στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οι Χούθι θέλουν να κυριαρχήσουν στην Υεμένη

Mετά από ένα διάλειμμα περίπου δύο εβδομάδων οι αντάρτες Χούθι ξεκίνησαν ξανά τις πυραυλικές επιθέσεις …