Μήνυση για τα αγροτικά μπλόκα κατέθεσε Αθηναίος Δικηγόρος!

MPLOKO-AGROTON-NIKAIA-780x452

Μηνυτήρια αναφορά για τα αγροτικά μπλόκα κατέθεσε δικηγόρος στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών και ζητά την αυτεπάγγελτη ποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου, απαιτώντας να ληφθούν και ασφαλιστικά μέτρα εναντίον των υπευθύνων, αλλά και των επικεφαλής των αγροτικών και κτηνοτροφικών μπλόκων και να διερευνηθούν ποινικές ευθύνες των υπευθύνων και επικεφαλής των αγροτικών μπλόκων για παρακώλυση συγκοινωνιών.

Αφορμή για την κατάθεσή της όπως εξηγεί ο ίδιος, αποτέλεσε το γεγονός ότι "έπρεπε να μεταβεί στη Βόρεια Ελλάδα προκειμένου να παραστεί με τη δικηγορική του ιδιότητα σε δικαστήρια της Καβάλας και του Έβρου κάτι που δεν κατάφερε οδικώς, αλλά αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει τις αερογραμμές."

Ο δικηγόρος επικαλείται ως μάρτυρες τους επικεφαλής των ΚΤΕΛ Καβάλας και Έβρου, με τη μηνυτήρια αναφορά να διαβιβάζεται τις επόμενες μέρες στην Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελίες Πρωτοδικών.

Τη μηνυτήρια αναφορά, κατέθεσε ο δικηγόρος των Αθηνών και τέως δικαστικός λειτουργός Δημήτρης Καλουτάς και κάνει ειδική αναφορά σε συνολικά πέντε μπλόκα, τα εξής:

-Μαλγάρων Θεσσαλονίκης,

-Προμαχώνα Σερρών,

-Τεμπών Θεσσαλίας,

-Κερδυλλίων Καβάλας,

-Ανατολικής Μακεδονίας.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κινεζική διαδικτυακή πλατφόρμα Temu. Ασφάλεια καταναλωτών

17 Ευρωπαϊκές Ενώσεις Καταναλωτών[1]- μέλη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Καταναλωτών (BEUC)- μεταξύ των οποίων και η …