1.471 ευρώ οι αποδοχές των ωφελούμενων του προγράμματος νέων ανέργων του ΟΑΕΔ

ERGASIA-JOBS-ΕΡΓΑΣΙΑ-EY45
Να αξιοποιήσουν το καινούργιο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ, "Ευκαιρίες κατάρτισης και πιστοποίησης στο οποίο μετέχει και η ΕΣΕΕ για 4.000 καταρτιζόμενους στον κλάδο του λιανικού εμπορίου", που αφορά νέους ανέργους ηλικίας 18-24 ετών, σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα σε κλάδους αιχμής της ελληνικής οικονομίας, καλεί τα μέλη του, αλλά και τους νέους της περιοχής του, ο Εμπορικός Σύλλογος Ζακύνθου, με την ακόλουθη ανακοίνωσή του:
"Το πρόγραμμα, απευθύνεται σε αποφοίτους Δευτεροβάθμιας και Μεταδευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και σε απόφοιτους ΑΕΙ/ΤΕΙ.
H υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων για τους δυνητικά ωφελούμενους άρχισε στις 16 Φεβρουαρίου και λήγει στις 31 Μαρτίου 2016 και ώρα 24.00.
Στο πρόγραμμα επιδοτούμενης κατάρτισης και πρακτικής άσκησης θα συμμετέχουν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους τομείς του Λιανικού και του Διεθνούς Εμπορίου, σε νέες Τεχνολογίες Πληροφοριών και Επικοινωνιών.
Οι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ άνεργοι θα μπορούν να καταθέσουν μόνο ηλεκτρονικά αίτηση συμμετοχής, ανάλογα με την ειδικότητά τους, στην ειδικά διαμορφωμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα www.esee-emporio.gr
Οι ωφελούμενοι θα λαμβάνουν 1.471 ευρώ."
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ανδρουλάκης: Το πρόστιμο της ΝΔ δεν θα το πληρώσει ο Έλληνας

Στη Ρόδο περιοδεύει από το πρωί ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης. Σε δηλώσεις του …