Νέα καθυστέρηση στην 8η δόση της επιδότησης σίτισης

fotiou_karta_sitisis_aftodioikisi-620x320

Νέα καθυστέρηση στην καταβολή της όγδοης δόσης της επιδότησης σίτισης, με ευθύνη του υπουργείου Εργασίας, το οποίο με έγγραφο του ενημερώνει ότι:
«Εγκρίθηκε η μεταφορά ποσού 17.427.000 ευρώ για να γίνει η καταβολή της επιδότησης σίτισης, μέσω της φόρτισης των εγκεκριμένων Καρτών Αλληλεγγύης. Θα πιστωθούν τα ανάλογα ποσά (70 – 220 ευρώ το μήνα, ανά περίπτωση με βάση εισοδηματικά κριτήρια), στους 147.981 αρχικούς δικαιούχους.
Η καταβολή της επόμενης δόσης θα γίνει στο τέλος του τρέχοντος μήνα και όχι έως τις 25, επειδή έπρεπε να ρυθμιστεί ένα τεχνικό και ουσιαστικό ζήτημα, δηλαδή να προστεθούν στη λίστα των δικαιούχων και άλλοι 2.659, που εγκρίθηκαν μέσα από τη διαδικασία επανελέγχου των σχετικών ενστάσεων που είχαν υποβληθεί.»
Το σχετικό έγγραφο υπογράφει η Αναπληρώτρια Υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κινεζική διαδικτυακή πλατφόρμα Temu. Ασφάλεια καταναλωτών

17 Ευρωπαϊκές Ενώσεις Καταναλωτών[1]- μέλη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Καταναλωτών (BEUC)- μεταξύ των οποίων και η …