Αυτό και αν είναι μυαλό!!!Διάβασε Μαρξ στα 15 της και τον έκρινε "βλάκα"....Οι καμπύλες αφετηρία άποψης;(ΦΩΤΟ)

d0ad36eaa9b7be7e30b6b163a6d4f766_XL

Έχει άποψη και μάλιστα επί της πολιτικής πραγματικότητας(έτσι πιστεύει), μεταξύ καμπυλών και αισθησιακών φωτογραφίσεων και προσπαθεί να "εκπαιδεύσει " και τη νέα γενιά επί της πολιτικής ζωής, μία ΟΝΝΕΔίτισσα, που κατά καιρούς από τα "μαργαριτάρια" που έχει πετάξει έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.
Αλλά δεν κάμπεται με τίποτα ούτε καν τώρα που χαρακτηρίζει βλάκα τον Μαρξ, που τον διάβασε στα 15 της....και τον κατάλαβε(θεωρεί)....
Τι να πεις, παρά να μεταφέρεις την άποψή της, σε μία εποχή, που η νέα γενιά των Ελλήνων όχι δεν ξέρει τον Μαρξ, ούτε καν καταλαβαίνει στο μεγαλύτερο τμήμα της τι είπε, αν είναι στο μήκος κύματος της κατά τ΄άλλα ευπαρουσίαστης Έλλης Παπαγγελή, που διεκδίκησε χωρίς αποτέλεσμα την εκλογή της ως περιφερειακή σύμβουλος, χωρίς τα απαραίτητα εφόδια, πλην του καλλίγραμμου κορμιού της.....
Αυτή λοιπόν, είναι που κρίνει ως "βλάκα" τον Μαρξ, αφού θεωρεί ότι έλεγε "βλακείες", όπως δήλωσε στο Έθνος.
«Στα 15 μου χρόνια απέρριψα τον κομμουνισμό γιατί διάβασα το “Κεφάλαιο” του Καρλ Μαρξ και είδα ότι ο άνθρωπος λέει βλακείες. Τότε είπα ότι κομμουνίστρια δεν θα γίνω ποτέ. Διαβάζω τα πάντα, από τα άπαντα του οικονομολόγου Μ. Κρίσμαν μέχρι το “Φωτιά και Τσεκούρι” του Ευ. Αβέρωφ.»

Είναι αυτή που υποστήριξε την συμπεριφορά υπαλλήλου εταιρείας σεκιούριτι κατά μετανάστη στον Ηλεκτρικό, αφού το διάβασμα του Μαρξ την έκανε δεξιά της ακροδεξιάς!

Η είδηση ότι ο υπάλληλος της εταιρείας σεκιούριτι που προσπάθησε να βγάλει από τον Ηλεκτρικό έναν αλλοδαπό (ισχυριζόμενος ότι έκλεινε την πόρτα με τις αποσκευές του σε ένα άδειο βαγόνι) πρόκειται να αΕίναι αυτή που ποτέ κανείς δεν της δίδαξε για τους νεκρούς του Πολυτεχνείου και η ασχολία με το κορμί της δεν της έδωσε χρόνο να ανοίξει κάποιο ιστορικό βιβλίο, μιας και το Νοέμβριο του 2014 είχε αναρτήσει: «Μας είπαν για δολοφονημένους εντός του χώρου του Πολυτεχνείου, όπου όμως κανείς δεν έχασε τη ζωή του».

 

Όχι άλλο κάρβουνο πια προς τη νέα γενιά, από αγράμματες πολιτικοποιημένες νεαρές, μειωμένης εκπαιδευτικής και ιστορικής γνώσης….Έλεος πια....Η γνώση δεν είναι συνακόλουθο της ομορφιάς...Θέλει διάβασμα για δημόσιες δηλώσεις, που μπορεί να αποτελέσουν παράδειγμα προς τους νέους!

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πρόγνωση καιρού για την Δευτέρα 21.10.2024

Σχεδόν αίθριος καιρός, με τοπικές νεφώσεις στα δυτικά και την Κρήτη και πρόσκαιρα στα ανατολικά …