Βελτιωμένο νέο voucher για 26.000 ανέργους

voucher--

Πιστοποίηση γνώσεων και προσόντων που για πρώτη φορά θα βασίζεται σε ένα ενιαίο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ενίσχυσης δεξιοτήτων και συμβουλευτικής, το οποίο είναι υποχρεωμένα να εφαρμόζουν τα ΚΕΚ, θα λαμβάνουν ανά ειδικότητα, περίπου 26.000 άνεργοι που θα ενταχθούν στο νέο πρόγραμμα voucher, το οποίο θα υλοποιηθεί μερικούς μήνες μετά την ανάκληση του τον Μάιο του 2015.
Θα προκηρυχθεί εκ νέου στα μέσα Μαρτίου, για άτομα ηλικίας 29 έως 64 ετών, τα οποία θα προσληφθούν στον ιδιωτικό τομέα, με βάση την συγχρηματοδότηση κατά 80% από κοινοτικούς και εθνικούς πόρους για την απασχόληση των ανέργων και 20% για τους φορείς κατάρτισης.
Το πρόγραμμα με τη νέα του μορφή, θα αξιοποιηθεί από 10 κλάδους της ελληνικής οικονομίας, με 44 ειδικότητες, για έξι μηνών, με αποδοχές 5.500 μαζί με την εργοδοτική συμμετοχή.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ: Νέα πρόκληση της Τουρκίας, που η κυβέρνηση κάνει ότι δεν βλέπει

 Το ΠΑΣΟΚ αναφέρει ότι ο διάλογος με την Τουρκία δεν μπορεί να γίνεται στο κενό …