Δήμος κάνει δύο προσλήψεις

ΠΡΟΣΛΗΨΗ_1
Ύστερα από την υπ' αριθ. 267/2015 απόφαση του Δ.Σ, ανακοινώθηκε η πρόσληψη προσωπικού για απασχόληση μέχρι και πέντε ημερομίσθια κατ' άτομο το μήνα, συνολικού αριθμού δύο (2) Εργάτες Καθαριότητας, για την υπηρεσία καθαριότητας του ΔήμουΚόνιτσας.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Δήμου Κόνιτσας (Δ/νση: Πλ. Δημαρχείου 1, Τ.Κ. 44100, τηλ:26553-60313) και αρμόδιος για την παραλαβή είναι η υπάλληλος κ. Έφη Τσούβαλη κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Για τις συγκεκριμένες θέσεις δεν απαιτούνται ειδικά τυπικά προσόντα (παρ. 2 άρθρο 5 ν. 2527/1997). Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 64 ετών και μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς, φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης: Σχολιάζει χιουμοριστικά τις προκρίσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού στο Final-4 - Βίντεο

Στην ευχή και πρόβλεψή του για πρόκριση Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο Final-4 της Euroleague, αλλά …