Δημοτική σύμβαση με έναν εργαζόμενο

proslipsis
Στο πρωτόκολλο της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών  (Καπλάνη 9 Ιωάννινα) μέχρι στις 3 Μαρτίου 2016 στις 2 το μεσημέρι, γίνονται δεκτές οι αιτήσεις σύναψης δημόσιας σύμβασης για Γιατρό Εργασίας, στο Δήμο Ιωαννιτών.
σύναψης δημόσιας σύμβασης για Γιατρό Εργασίας βρίσκεται ο Δήμος Ιωαννιτών.  Η υποβολή Αιτήσεων- Οικονομικής Προσφοράς συνοδευόμενη με τα απαραίτητα δικαιολογητικά
Η υποβολή Αιτήσεων-Οικονομικής Προσφοράς θα πρέπει να είναι συνοδευόμενη με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ενώ πληροφοριακό υλικό έχει αποσταλεί στον Ιατρικό Σύλλογο Ιωαννίνων.  Πληροφορίες μπορούν να λάβουν οι υποψήφιοι από το τμήμα Προμηθειών του Δήμου (Οδός Κπλάνη 7 – 3ος όροφος) ή στα τηλέφωνα 2651361310, 2651361334 καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου www.ioannina.gr.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης: Η ομιλία σε πολίτες στη Χαλκίδα

Ομιλία του πρωθυπουργού στο πλαίσιο της προεκλογικής καμπάνιας ενόψει των ευρωεκλογών Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης …