Επαναπρόσληψη εργαζομένων απαίτησε το Υπ. Εργασίας

ypourgeio-ergasias
Να ανακαλέσει εγγράφως τη σχετική διατύπωση, να προχωρήσει άμεσα στην επαναπρόσληψη των εργαζομένων ειδάλλως θα κινηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες σε βάρος της διαδικασίες, απαίτησε από την εταιρεία WASTE SOLUTIONS, το Υπουργείο Εργασίας, κατά την διάρκεια της τριμερούς συμφιλιωτικής συνάντησης που είχε συγκληθεί μεταξύ των εργαζομένων στο ΚΔΑΥ Ηρακλείου, της εταιρείας WASTE SOLUTIONS και του Υπουργείου Εργασίας, με την συμμετοχή της Ελληνικής Εταιρείας Ανακύκλωσης και του Ε.Ο.Α.Ν, με θέμα την επαναπρόσληψη των εργαζομένων από το νέο εργολάβο.
Η συνεδρίαση διεκόπη με απόφαση του Γ.Γ. του Υπουργείου Ανδρέα Νεφελούδη, που διαπίστωσε ψευδείς και ανακριβείς πληροφορίες σε σχέση με την στάση του Υπουργείου Εργασίας για το εν λόγω θέμα, στο εξώδικο που είχε αποστείλει η WASTE SOLUTIONS στους εργαζόμενους, ζητώντας παράλληλα την έγγραφη αποκατάσταση της αλήθειας από την διοίκηση της εταιρείας.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ελλάδα: «Ναι» στο ψήφισμα που προβλέπει ειδικά δικαιώματα για την Παλαιστίνη στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Ο πρέσβης του Ισραήλ στον ΟΗΕ κατήγγειλε τον Οργανισμό ότι «υποδέχεται ένα κράτος - τρομοκράτη …