"'Οχι άλλο σεξ στο γραφείο...δουλέψτε και λίγο".....Το mail εταιρείας προς εργαζόμενους που κάνει θραύση

sex-on-the-job-hear494

Μη μπορώντας αλλιώς να διαχειριστεί την κατάσταση και να συμμορφώσει τους υπαλλήλους της, Τεχνολογική Εταιρεία των ΗΠΑ, απέστειλε στο σύνολο των υπαλλήλων της ένα mail, με το οποίο τους ενημερώνει ότι στο εξής το σεξ απαγορεύεται στους εργασιακούς χώρους της!!!

Η διοίκηση της Zenefits, επικαλούμενη το κίνδυνο ενός  σκανδάλου, τους εγκαλεί στην τάξη, υπενθυμίζοντας ότι τα γραφεία τους είναι για να παράγουν δουλειά και όχι για να επιδίδονται σε…ακολασίες σεξουαλικού περιεχομένου.

«Τσιγάρα, πλαστικές κούπες, κουτιά από μπύρες και πολλά χρησιμοποιημένα προφυλακτικά βρέθηκαν στο κλιμακοστάσιο. Ναι καλά διαβάσατε. Οπότε, μην χρησιμοποιείται το χώρο για να πίνετε, να τρώτε, να καπνίζετε ή να κάνετε σεξ. Παρακαλούμε να σεβαστείτε τους κανονισμούς της εταιρείας και να χρησιμοποιήσετε την κοινή λογική», γράφει το περιβόητο mail των διοικούντων, που κάνει το γύρο του κόσμου.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης: Η Αλβανία καταπατά την αξία του Κράτους Δικαίου

Ο κος Μητσοτάκης παράλληλα τόνισε πως η ευρωπαϊκή πορεία των Σκοπίων εξαρτάται από την τήρηση …