Αιτήσεις διπλής πρόσληψης

ergasia-videotex

Με την υλοποίηση και υποστήριξη πληροφοριακών έργων, εφόσον διαθέτει τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρία στο αντικείμενο το άτομο που ζητείται για πρόσληψη στην ειδικότητα IT Consultant και Account Manager, στην SingularLogic, προκειμένου να αναλάβει τις Έμπορο-λογιστικές εφαρμογές της εταιρείας στην περιοχή της Ηπείρου.

Ως βασικά καθήκοντα

-εκπαίδευση και υποστήριξη χρηστών των πληροφοριακών συστημάτων και την καταγραφή, ανάλυση και υλοποίηση επιχειρηματικών διαδικασιών.

-προϋπηρεσία τουλάχιστον 1 έτος σε ανάλογη θέση, πτυχίο Ανώτατης/Ανώτερης σχολής Πληροφορικής, ευχέρεια στο γραπτό και προφορικό λόγο και ικανότητες στην παρουσίαση λύσεων,

-καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας,

-πολύ καλή γνώση MS-Office,

-ευχέρεια στην επικοινωνία,

-ευελιξία,

-προσαρμοστικότητα,

-ομαδικό πνεύμα εργασίας.

-γνώση σε εφαρμογές της SingularLogic, οι γνώσεις Λογιστικής, η γνώση Εμπορικής-Οικονομικής διαχείρισης εταιρειών, η εμπειρία σε Βάσεις Δεδομένων SQL & Oracle και οι βασικές γνώσεις προγραμματισμού (Scripting).

Ο υποψήφιος για τη θέση του Account Manager θα ασχοληθεί με τις πωλήσεις καθώς και για τη δημιουργία και ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με νέους και υφιστάμενους πελάτες του ιδιωτικού τομέα στην περιοχή της Ηπείρου, προωθώντας τις καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες της εταιρείας για τη μεσαία αγορά.

Ως βασικά καθήκοντα

-δημιουργία & κλείσιμο ευκαιριών πώλησης σε νέους και υφιστάμενους πελάτες,

-διαχείριση υφιστάμενων λογαριασμών και σχέσεων σε επίπεδο επιχειρηματιών,

-προετοιμασία εταιρικών παρουσιάσεων & σύνταξη οικονομικών προτάσεων,

-ενεργή συμμετοχή στην επίτευξη των οικονομικών στόχων του τμήματος και τη δημιουργία και ανάπτυξη σχέσεων με συνεργάτες και μεταπωλητές της εταιρίας καθώς και με εταιρίες επιχειρηματικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών.

-προϋπηρεσία τουλάχιστον 3 έτη σε πωλήσεις (B2B) ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και τεχνολογίας είτε σε μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις είτε σε δίκτυα συνεργατών-μεταπωλητών, εμπειρία και γνώση του χώρου της Πληροφορικής και Τεχνολογίας, αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα πωλήσεων στην αγορά πληροφορικής του ιδιωτικού τομέα.

-εμπειρία και ενασχόληση με κάθετες αγορές, πτυχίο Ανώτερης ή Ανώτατης Σχολής κατά προτίμηση στην Διοίκηση Επιχειρήσεων ή/και με εξειδίκευση σε παρεμφερές αντικείμενο θα εκτιμηθεί, ευχέρεια στην επικοινωνία, ευελιξία, προσαρμοστικότητα, ομαδικό πνεύμα εργασίας και συγκέντρωση στην επίτευξη απαιτητικών ποσοτικών και ποιοτικών στόχων, ευχέρεια στο γραπτό και προφορικό λόγο και ικανότητες στην παρουσίαση λύσεων και καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας. Ο Όμιλος προσφέρει προοπτικές εξέλιξης, συνεχής εκπαίδευση και εργασία σε σύγχρονο και δυναμικό περιβάλλον.

Για όλα τα βιογραφικά θα τηρηθεί απόλυτη εμπιστευτικότητα.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΜΤΠΥ. Δάνεια στους δημοσίους υπαλλήλους

Επανέρχονται οι χρηματικές διευκολύνσεις από το Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων για τους εν ενεργεία Δημοσίους …