Τσίπρας: Επίθεση στην ΕΕ για το προσφυγικό-Επίθεση Γεννηματά στον Τσίπρα(VIDEO)

tsipras

Δεν θα επιτρέψουμε την μετατροπή της Ελλάδας σε μόνιμη αποθήκη ψυχών, δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός, απειλώντας με βέτο στο εξής την ΕΕ αν δεν τηρηθούν τα συμφωνηθέντα, δηλώνοντας «η Ελλάδα δεν πρόκειται σε αντίθετη περίπτωση να συμφωνήσει σε οτιδήποτε».
Επίσης αναφέρθηκε στο αγροτικό, καλώντας τους αγρότες σε διάλογο υπεραμυνόμενος των 25 μέτρων που τους κατέθεσε, ενώ μίλησε και για το κύκλωμα εκβιασμών λέγοντας «οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι λαμόγια και δεν εκβιάζονται.»

Από την πλευρά της η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, επιτέθηκε στον Πρωθυπουργό λέγοντας μεταξύ άλλων:
«Οδηγείτε τη χώρα, για άλλη μία φορά, σε αδιέξοδο και τον ελληνικό λαό σε απελπισία και οργή. Η Ευρώπη παρακολουθεί αμήχανη και η κυβέρνηση είναι πανικόβλητη μπροστά στην προσφυγική κρίση» υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι «η εξωτερική πολιτική δεν γίνεται με tweets. Έξι χρόνια σηκώνει τον σταυρό του μαρτυρίου ο ελληνικός λαός και περίμενε σήμερα συγκεκριμένα πράγματα από τον πρωθυπουργό. Αποδεικνύεται ότι στήριξαν σε ψεύτικα λόγια και υποσχέσεις τις ελπίδες τους».

"Πρέπει να γυρίσουμε σελίδα, να συνειδητοποιήσουμε ότι υπάρχει ένας πολύ μεγάλος κίνδυνος μπροστά μας, να ενώσουμε τις φωνές μας, ίσως έτσι η Ευρώπη να μας ακούσει", δήλωσε από την άλλη ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βρετανία: Όχι σε χρήματα από το Ισραήλ λένε φοιτητές

Συνεχίζονται για δεύτερη εβδομάδα οι έντονες κινητοποιήσεις των φιλοπαλαιστινιακών φοιτητών σε όλη την χώρα που …