Με σύμβαση εργασίας ζητούνται δύο άτομα

job
Ανακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας δύο(2) μηνών, συνολικά δυο(2) ατόμων, στο Δήμο Ορχομενού.
ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ
1 Οι υποψήφιοι να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.
2.Να έχουν υγεία και φυσική κατάσταση που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης για την οποία προσλαμβάνονται.
Α.ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ
1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας .
2. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης του Δήμου.
3. Φωτοαντίγραφο τίτλου σπουδών.
4. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/1986 στην οποία να δηλώνει ο υποψήφιος αν τους τελευταίους δώδεκα μήνες από την υποβολή της αίτησής του έχει απασχοληθεί σε δημόσια υπηρεσία ή νομικό πρόσωπο του άρθρου 14 παρ 1 του Ν.2190/94.
Β.ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία της υπηρεσίας μας ,οδός 28Ης Οκτωβρίου 50,και ειδικότερα στο γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού ,αρμόδια Κα Κρυσταλλία Φορτάτου από την 24-2-2016 μέχρι και την 28-2-2016 .
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2261351106.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΕΕ: Ποιός «σηκώνει το τηλέφωνο» για να μιλήσει στον Τραμπ;

Στην Ευρώπη έκδηλος είναι ο φόβος για ενδεχόμενη επιστροφή του Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο …