Ακινητοποιεί και πάλι τα πλοία το Ασφαλιστικό

pno

Μετά τη ΓΣΕΕ τώρα και η ΠΝΟ, καθιστά σαφές ότι με το που η κυβέρνηση αποφασίσει να φέρει προς κατάθεση, συζήτηση και ψήφιση το περιβόητο προσχέδιο για το ασφαλιστικό στη βουλή, τα καράβια, θα ρίξουν άγκυρα στα λιμάνια της χώρας.
Αυτό δείχνει ότι η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία προσανατολίζονται προς νέα απεργία, προαναγγέλλοντας ότι εφόσον το κρίνει σκόπιμο θα ξεκινήσει ίσως και νωρίτερα τον απεργιακό της κύκλο, καθώς απαιτεί την απόσυρση του ασφαλιστικού αμέσως.
"Η κυβέρνηση όχι μόνο αρνείται τον ουσιαστικό διάλογο, αλλά δείχνει να μην αντιλαμβάνεται και την κρισιμότητα της όλης κατάστασης, συνέπεια της οποίας όχι μόνο ο κλάδος των ναυτεργατών, αλλά το σύνολο των Ελλήνων εργαζομένων και ελεύθερων επαγγελματιών και αγροτών οδηγείται στην εξαθλίωση", τονίζει η ΠΝΟ.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΕΤΕπ: Aντιπρόεδρος o Ιωάννης Τσακίρης

Ο Έλληνας πρώην υφυπουργός γίνεται μέλος της Διευθύνουσας Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων Στη Διευθύνουσα …