Υπουργείο προκήρυξε 20 θέσεις

THESEIS_ERGASIAS
Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι (20) ατόμων για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών της Υπηρεσίας Πρώτης Υποδοχής του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, που εδρεύει στην Αθήνα, στα πλαίσια του έργου με κωδικό 2015ΣΕ05020005 και ονομασία «ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΡΩΤΗΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ - ADMINISTRATIVE REINFORCEMENT OF FIRST RECEPTION SERVICE » που εντάσσεται στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.
ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ-ΘΕΣΕΙΣ
-2 ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ (ΛΕΣΒΟΣ)
-2 ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ – ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ (ΛΕΣΒΟΣ)
-1 ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ – ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ (ΚΩΣ)
-2 ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ – ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ (ΚΩΣ)
-2 ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ – ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ (ΛΕΡΟΣ)
-2 ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ – ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ (ΛΕΡΟΣ)
-2 ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ – ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ (ΣΑΜΟΣ)
-3 ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ – ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ (ΣΑΜΟΣ)
-1 ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ – ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ (ΧΙΟΣ)
-3 ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ – ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ (ΧΙΟΣ)
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Για την απόδειξη της εμπειρίας καθώς και για τα λοιπά δικαιολογητικά που απαιτούνται για την έγκυρη συμμετοχή των υποψηφίων στη διαδικασία επιλογής θα ακολουθηθούν κατά απαιτούμενο προσόν ή ιδιότητα τα προβλεπόμενα στο συνημμένο Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ) του ΑΣΕΠ.
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση που θα βρουν συνημμένη στην προκήρυξη που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας μας ή σε έντυπη μορφή στην έδρα της Υπηρεσία μας και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Υπηρεσία Πρώτης Υποδοχής του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Λ. Συγγρού 83 Τ.Κ. 11745 Αθήνα και ώρες 9.00 με 17.00 απευθύνοντάς την στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευσης & Διασφάλισης Ποιότητας (τηλ. επικοινωνίας: 2109285109, 2109285106, 2109285129).
Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ Ή ΔΕ).
Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 22/02/2016. Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: στην έδρα της Υπηρεσίας μας στην Αθήνα (Συγγρού 83 Τ.Κ. 11745 Αθήνα) καθώς και στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας μας(www.firstreception.qov.qr).
ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ
Για τις θέσεις με κωδικό 101 και 102 προτάσσονται των λοιπών υποψηφίων που ανήκουν στον ίδιο πίνακα προσόντων, ανεξάρτητα από το σύνολο των μονάδων που συγκεντρώνουν, οι μόνιμοι κάτοικοι της νήσου Λέσβου.
Σημείωση: Δεν προτάσσονται των υποψηφίων που έχουν αποδεδειγμένη εργασιακή εμπειρία σε διαδικασίες Πρώτης Υποδοχής ή σε Υπηρεσίες Πρώτης Υποδοχής. Για τις θέσεις με κωδικό 201 και 202 προτάσσονται των λοιπών υποψηφίων που ανήκουν στον ίδιο πίνακα προσόντων, ανεξάρτητα από το σύνολο των μονάδων που συγκεντρώνουν, οι μόνιμοι κάτοικοι της νήσου Κω.
Σημείωση: Δεν προτάσσονται των υποψηφίων που έχουν αποδεδειγμένη εργασιακή εμπειρία σε διαδικασίες Πρώτης Υποδοχής ή σε Υπηρεσίες Πρώτης Υποδοχής. Για τις θέσεις με κωδικό 301 και 302 προτάσσονται των λοιπών υποψηφίων που ανήκουν στον ίδιο πίνακα προσόντων, ανεξάρτητα από το σύνολο των μονάδων που συγκεντρώνουν, οι μόνιμοι κάτοικοι της νήσου Λέρου.
Σημείωση: Δεν προτάσσονται των υποψηφίων που έχουν αποδεδειγμένη εργασιακή εμπειρία σε διαδικασίες Πρώτης Υποδοχής ή σε Υπηρεσίες Πρώτης Υποδοχής. Για τις θέσεις με κωδικό 401 και 402 προτάσσονται των λοιπών υποψηφίων που ανήκουν στον ίδιο πίνακα προσόντων, ανεξάρτητα από το σύνολο των μονάδων που συγκεντρώνουν, οι μόνιμοι κάτοικοι της νήσου Σάμου.
Σημείωση: Δεν προτάσσονται των υποψηφίων που έχουν αποδεδειγμένη εργασιακή εμπειρία σε διαδικασίες Πρώτης Υποδοχής ή σε Υπηρεσίες Πρώτης Υποδοχής. Για τις θέσεις με κωδικό 501 και 502 προτάσσονται των λοιπών υποψηφίων που ανήκουν στον ίδιο πίνακα προσόντων, ανεξάρτητα από το σύνολο των μονάδων που συγκεντρώνουν, οι μόνιμοι κάτοικοι της νήσου Χίου.
Σημείωση: Δεν προτάσσονται των υποψηφίων που έχουν αποδεδειγμένη εργασιακή εμπειρία σε διαδικασίες Πρώτης Υποδοχής ή σε Υπηρεσίες Πρώτης Υποδοχής.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Wall Street: Κλείσιμο με άνοδο

Ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 322,37 μονάδων (+0,85%), στις 38.225,66 μονάδες …