ΔΩΡΕΑΝ καρδιολογικές εξετάσεις

kardia
Εθελοντές καρδιολόγοι της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας θα πραγματοποιήσουν  θροληπτικές καρδιολογικές εξετάσεις για ανασφάλιστους και απόρους στα δημοτικά ιατρεία (Σόλωνος 78) του δήμου Αθηναίων, το διάστημα από 29 Φεβρουαρίου έως 4 Μαρτίου 2016, από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 12 το μεσημέρι.
Οι εξετάσεις γίνονται σε συνεργασία με τον δήμο Αθηναίων και ως συνέχεια της κοινής προσπάθειας των δύο φορέων, για την προαγωγή και πρόληψη υγείας των πολιτών, καθώς και για τη μείωση της θνητότητας από τα Καρδιοαγγειακά Νοσήματα.
Οι καρδιολογικές εξετάσεις θα γίνονται κατόπιν ραντεβού, τηλ. επικοινωνίας: 2103626587.
Κατά το παρελθόν και σε τακτά χρονικά διαστήματα, η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία έχει διενεργήσει σε συνεργασία με τον δήμο Αθηναίων προληπτικές καρδιολογικές εξετάσεις, εξετάζοντας εκατοντάδες πολίτες που δεν έχουν ασφάλιση ή που ανήκουν σε ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Άνοιξε η συζήτηση για διεξαγωγή debate και στον ΣΥΡΙΖΑ

Βουλευτές και στελέχη που βρίσκονται στην πλευρά των «87» τοποθετούνται συνεχώς υπέρ μια τηλεμαχίας - …