Παραγράφονται τα αδικήματα της παρακώλησης συγκοινωνιών

megaro-maximou111_0

Με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, μπαίνει τέλος στις διώξεις των αγροτών και στην εισαγγελική εντολή για συλλήψεις λόγω παρακώλυσης των συγκοινωνιών, αφού γνωστοποιείται ότι προωθείται ρύθμιση σύμφωνα με την οποία, θα δίνεται η δυνατότητα για την υπό όρους παραγραφή των πλημμελημάτων φέρνει το υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων.

«Η κυβέρνηση κατανοεί τον κοινωνικό χαρακτήρα των κινητοποιήσεων των αγροτών και άλλων επαγγελματικών ομάδων και πιστεύει πάντοτε ότι η ποινική καταστολή πρέπει να είναι μόνο ένα έσχατο μέσο παρέμβασης ενώπιον των διαταραχών της ζωής των πολιτών. Η κυβέρνηση θεωρεί ότι ο διάλογος είναι ο αποτελεσματικότερος όλων τρόπος αποκατάστασης της κοινωνικής ειρήνης.

Στο πλαίσιο αυτό, το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων πρόκειται άμεσα να εισαγάγει ρύθμιση, η οποία θα θεσπίζει την υπό όρους παραγραφή των πλημμελημάτων παρακώλυσης των συγκοινωνιών που έχουν τελεστεί ως τώρα».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αλβανικά ΜΜΕ: Ο Ράνα φέρνει πούλμαν για να γεμίσει το Γαλάτσι

Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για τουλάχιστον 6.000 άτομα στο θέατρο του Γαλατσίου Φιέστα στην Ελλάδα …