Αποκλεισμός(εφιάλτης) για τον Ολυμπιακό με 1-2 στην παράταση

ολυμπιακος

Νεότερη Ενημέρωση 26 Φεβ 2016 @ 00:54

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα 2-1 στην παράταση από την Άντερλεχτ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και αποχώρησε με κατεβασμένο το κεφάλι από τη φάση των 32 του Europa League. Ο Φορτούνης άνοιξε το σκορ με πέναλτι, δύο γκολ του Ατσεαμπόνγκ στην παράταση έδωσε την πρόκριση στους Βέλγους.

Αρχική Ενημέρωση 25 Φεβ 2016 @ 15:34

Το εισιτήριο για την είσοδό του στους «16» του Εuropa League, θα επιχειρήσει να πάρει απόψε ο Ολυμπιακός, απέναντι στους Βέλγους, που στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα έχασε με 1-0.
Στις 22:05 στο δικό του γήπεδο ο Ολυμπιακός, θα έρθει μπροστά στο όνειρο και είναι στο χέρι του κατά πόσο θα μπορέσει να το κάνει πραγματικότητα ή να μείνει στα χαρτιά και στην ελπίδα.
Στις εξέδρες θα είναι περίπου 500 οπαδοί της βελγικής ομάδας και χιλιάδες από την πλευρά των «ερυθρόλευκων», με τον Μάρκο Σίλβα να πιστεύει στην πρόκριση, όπως δήλωσε και ο ίδιος:
«Η αρχή είναι το πιο σημαντικό και έχει σημασία το πως θα ξεκινήσουμε. Ιδανικό θα ήταν να βάζαμε δύο γκολ από το α’ μέρος. Όμως δεν ξέρουμε πως θα έρθουν τα πράγματα, γι΄αυτό πρέπει να έχουμε υπομονή και να μπορέσουμε να ελέγξουμε το παιχνίδι. Έχουμε αυτοπεποίθηση από τον τρόπο που παίξαμε στις Βρυξέλλες, αλλά πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί και με λιγότερα λάθη».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αλβανικά ΜΜΕ: Ο Ράνα φέρνει πούλμαν για να γεμίσει το Γαλάτσι

Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για τουλάχιστον 6.000 άτομα στο θέατρο του Γαλατσίου Φιέστα στην Ελλάδα …