Businessman celebrating with arms up with his group - isolated over a white background

Λιγότερες συγγνώμες και περισσότερη πυγμή για τον σωστό επαγγελματία

Businessman celebrating with arms up with his group - isolated over a white background

Το να ζητάς συγνώμη πάρα πολύ συχνά μπορεί να σε κάνει να φαίνεσαι αδύναμος και ανασφαλής, κάτι που σίγουρα δε θα σου άρεσε να συμβαίνει, ειδικά στον εργασιακό χώρο σου.
Το να απολογείσαι συνεχώς δείχνει μία “απόγνωση” να κερδίσεις την εμπιστοσύνη στην δουλειά σου, κάτι το οποίο στην πραγματικότητα κερδίζεται με τον καιρό.
Να ζητάς συγγνώμη είναι μία κίνηση που δείχνει έναν ακέραιο χαρακτήρα που μπορεί και παραδέχεται τα λάθη του, μόνο όταν είναι απαραίτητο, μη αναλύοντας κάθε λεπτομέρεια, που μπορεί να δημιουργήσει αμφιβολίες για τις ικανότητες σου.
Ο σωστός επαγγελματίας, έχει σταθερή άποψη και στάση, φέρεται με σιγουριά και αποφασιστικότητα, στηρίζοντας τις θέσεις του, δείχνοντας ότι ξέρει και τι κάνει και τι λέει και τι προωθεί προς εφαρμογή.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΑΣΕΠ 3Κ/2024. Προσλήψεις στην Τράπεζα Ελλάδος και Εθνικό Τυπογραφείο (ΦΕΚ)

ΑΣΕΠ 3Κ/2024 – ΦΕΚ Τεύχος Α.Σ.Ε.Π. 14/01.05.20243Κ/2024 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αφορά στην πλήρωση με …