Yπουργείο Εργασίας: Όχι έκτακτη εισφορά στις συντάξεις

ypourgeio-ergasias_8_0

«Ο υπουργός Εργασίας έχει κατηγορηματικά και κατ΄ επανάληψη τονίσει ότι η κυβέρνηση δεν θα μειώσει και πάλι τις συντάξεις, ακόμα και αν το ζητήσουν οι διεθνείς δανειστές της, υπογραμμίζοντας ότι θα προστατευθεί το εισόδημα των αδυνάτων. Τα σχετικά δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα έχουν ως στόχο να πλήξουν την ασφαλιστική μεταρρύθμιση, η οποία για πρώτη φορά αντιμετωπίζει ισότιμα και με ενιαίους κανόνες τους ασφαλισμένους».

Αυτό απαντά με ανακοίνωσή του το Υπουργείο Εργασίας, στο ζήτημα που έχει ανακύψει της έκτακτης εισφοράς στις συντάξεις, συμπληρώνοντας:

«Η κυβέρνηση παραμένει σταθερή στη θέση της για τη μη μείωση των κύριων συντάξεων και την  θεσμοθέτηση ενός βιώσιμου και δίκαιου ασφαλιστικού συστήματος που θα εξασφαλίζει ισότιμη μεταχείριση, κοινωνική δικαιοσύνη και διαγενεακή αλληλεγγύη».

Στο ίδιο μήκος κύματος και στις διαδικτυακές του αναρτήσεις ο υπουργός Εργασίας, συνδέοντας τα δημοσιεύματα με την δίωξη Ψυχάρη και την επίθεση ως απάντηση του ομίλου στην κυβέρνηση.

 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ανδρουλάκης: Κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των εκτελεσθέντων στην Καισαριανή

Κρατάμε τη θυσία τους για ελευθερία, δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη ως πυξίδα, ανέφερε ο πρόεδρος …