Πανελλαδικές εξετάσεις στις 16 Μαΐου

panelladikes-eksetaseis-sxoleio-ekpaideusi

Στην μάχη για την είσοδό τους στις Ανώτατες και Ανώτερες σχολές της χώρας, θα δώσουν αρχής γενομένης από τις 16 Μαΐου, οι φετινοί υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων των Ημερήσιων και Εσπερινών Γενικών Λυκείων, τόσο του παλαιού, όσο και του νέου συστήματος εξετάσεων, σύμφωνα με την καταληκτική ημερομηνία της πρεμιέρας που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.
Αντίθετα για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ, οι πανελλαδικές θα ξεκινήσουν την Τρίτη 17 Μαΐου.
Το πλήρες πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες, ενώ θα εκδοθεί υπουργική απόφαση που θα ορίζει το ποσοστό των θέσεων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, που θα αντιστοιχούν στους υποψηφίους καθενός από τα δυο συστήματα, μόλις η αρμόδια υπηρεσία ολοκληρώσει την αποδελτίωση των δηλώσεων–αιτήσεων και διαπιστώσει τα ποσοστά των δηλώσεων που αφορούν το νέο και το παλαιό σύστημα εξετάσεων.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης: Δεν υπάρχει χριστιανόμετρο - Ο πατριωτισμός φαίνεται στην πράξη

Ο πατριωτισμός φαίνεται στην πράξη και όχι στα λόγια, σε αυτούς που θωράκισαν την άμυνα …