Δείτε τους κατώτατους μισθούς στην ΕΕ(Καμία σχέση με την Ελλάδα)

MISTHOS-EXAFANISH3

Απαντήσεις που στην πραγματικότητα πληγώνουν, αλλά είναι η απόλυτη πραγματικότητα δίνει στους Έλληνες εργαζόμενους η έρευνα του Γερμανικού Ινστιτούτου Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών, που ασχολήθηκε με τους κατώτατους μισθούς στα κράτη μέλη της ΕΕ.
Το γράφημα της έρευνας αφοπλιστικό.....

misthoi-voreia-evropi

Ο Νότος πάμφτωχος, ο Βορράς ζάμπλουτος, σε μία Ήπειρο που συνεχίζει να διατρανώνει την ενότητα και την ισονομία(λέμε τώρα).
Ειδικότερα:
-Σε 17 χώρες της Ε.Ε, από φέτος τέθηκαν σε ισχύ αυξημένα επίπεδα ονομαστικού κατώτατου μισθού, σε ποσοστό που κατά μέσο όρο φτάνει το 4,6%.
-Σχεδόν τριπλάσιες σε σύγκριση με τις αντίστοιχες που ισχύουν σε Ισπανία, Πορτογαλία και Ελλάδα, είναι οι ονομαστικές ωριαίες αμοιβές στη Γαλλία, την Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, τη Βρετανία και το Λουξεμβούργο.
-Σε επίπεδο μάλιστα πραγματικών αμοιβών, η κατάσταση δεν περιγράφεται παρά με την φράση "όποιος εργαζόμενος ζει στο Νότο, πεινάει"!

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στην ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου την Τετάρτη ο πρωθυπουργός

Στην ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου την Τετάρτη ο Κυρ. Μητσοτάκης   Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αύριο, Τετάρτη …