Στο υπό κατάληψη Υπ. Οικονομικών τα ΜΑΤ, ενάντια στην ΠΟΕΔΗΝ(ΦΩΤΟ)

320_182_489649

Νεότερη Ενημέρωση 08.54

Δυνάμεις των ΜΑΤ, ωστόσο προσπάθησαν να απομακρύνουν τους διαδηλωτές από την είσοδο του υπουργείου και υπήρξαν τα πρώτα επεισόδια με ρίψη δακρυγόνων και μία απεργό να πέφτει κάτω.

poedin mat-ypOIK

Η κίνηση αυτή έχε εξαγριώσει τους υγειονομικούς, που κατηγορούν τον υπουργό ότι κρύβεται και δημιουργεί κλίμα έντασης, αντί να συναντηθεί μαζί τους.

Αρχική Ενημέρωση 08.20

Υπό κατάληψη τελεί από τις 6 τα ξημερώματα το υπουργείο Οικονομικών στην οδό Νίκης στο Σύνταγμα, από μέλη της ΠΟΕΔΗΝ, τα οποία θα παραμείνουν συμβολικά στο σημείο τουλάχιστον μέχρι και τις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας τους, για τις προωθούμενες αλλαγές στο Ασφαλιστικό και για την υποστελέχωση των νοσοκομείων. προχώρησαν από τις 06:00 το πρωί εργαζόμενοι στα νοσοκομεία.
Όλο αυτό το διάστημα δεν θα επιτρέπουν σε κανέναν την είσοδο, προειδοποιώντας πως "είναι η τέταρτη φορά που προσέρχονται στο ΥΠΟΙΚ με αίτημα να συναντήσουν τον αναπληρωτή ΥΠΟΙΚ Γιώργο Χουλιαράκη, κάτι που ο ίδιος έχει αρνηθεί τις τρεις προηγούμενες φορές και αυτό ωθώντας τους με περισσότερη ένταση στην κλιμάκωση.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: Η «ευαισθησία» της ΝΔ να επιδειχθεί στην απόδοση ευθυνών που αναλογούν στο έγκλημα των Τεμπών

«Να μιλήσει αδιαμεσολάβητα με τον κόσμο και να κατανοήσει τον θυμό που υπάρχει από τη …