Ανοικτή διαδικασία επιλογής μίας πρόσληψης

ypologistis

Το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα για τη Βελτίωση των Συνθηκών Διαβίωσης και Εργασίας (Eurofound) είναι οργανισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ), με έδρα στο Δουβλίνο, στην Ιρλανδία, διοργανώνει ανοικτή διαδικασία επιλογής για την πρόσληψη: Διαχειριστή διαδικτυακού περιεχομένου (Web Content Manager), Έκτακτος υπάλληλος (άρθρο 2στ): κατηγορία AD, βαθμός 6.

Ο διαχειριστής διαδικτυακού περιεχομένου λογοδοτεί στον προϊστάμενο πληροφοριών και επικοινωνίας και, παρότι θα είναι επικεφαλής μιας μικρής ομάδας, θα πρέπει να είναι σε θέση να εργάζεται ανεξάρτητα και να έχει εξαιρετικές δεξιότητες διαδικτυακής επικοινωνίας και διαπροσωπικές δεξιότητες.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 31 Μαρτίου 2016.

Οι κύριες αρμοδιότητες του θα είναι:

— ανάπτυξη και διαχείριση περιεχομένου για την επιγραμμική επικοινωνία του Eurofound·

— προώθηση βελτιώσεων και αλλαγών στην αρχιτεκτονική της πληροφορίας του δικτυακού τόπου και βελτιστοποίηση της δυνατότητας εντοπισμού·

— διαχείριση της εμπειρίας χρήστη και του επιγραμμικού προφίλ του Eurofound·

— διασφάλιση της ποιότητας και της συνεκτικότητας της διαδικτυακής παρουσίας και των επιγραμμικών δραστηριοτήτων του Eurofound.

Η διαδικασία επιλογής απευθύνεται σε υποψήφιους οι οποίοι:

— είναι υπήκοοι κράτους μέλους της ΕΕ και απολαμβάνουν πλήρη πολιτικά δικαιώματα·

3.3.2016 EL Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης C 81 A/1

— έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις, όπως επιβάλλεται από τη σχετική νομοθεσία·

— έχουν άριστη γνώση μίας από τις επίσημες γλώσσες της ΕΕ και ικανοποιητική γνώση (επίπεδο Β2) μιας ακόμη γλώσσας της ΕΕ.

Καθώς η καθημερινή γλώσσα εργασίας του Eurofound είναι τα αγγλικά, ζητείται το απαραίτητο επίπεδο επάρκειας στην αγγλική γλώσσα για την εκτέλεση των καθηκόντων. Η θέση του διαχειριστή διαδικτυακού περιεχομένου προϋποθέτει πολύ υψηλό επίπεδο γνώσης της αγγλικής γλώσσας.

— διαθέτουν επίπεδο εκπαίδευσης που αντιστοιχεί σε πλήρεις πανεπιστημιακές σπουδές πιστοποιούμενες από δίπλωμα (πτυχίο), όταν η κανονική διάρκεια της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης είναι τέσσερα έτη ή περισσότερα, ή επίπεδο εκπαίδευσης που αντιστοιχεί σε πλήρεις πανεπιστημιακές σπουδές πιστοποιούμενες από δίπλωμα (πτυχίο) και κατάλληλη επαγγελματική πείρα

τουλάχιστον ενός έτους, όταν η κανονική διάρκεια της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης είναι τουλάχιστον τρία έτη

— διαθέτουν τυπικά επαγγελματικά προσόντα σε τομέα σχετικό με την επικοινωνία·

— διαθέτουν τουλάχιστον 3 έτη σχετικής μεταπτυχιακής πείρας σε περιβάλλον διαδικτυακού περιεχομένου·

— παρέχουν τα εχέγγυα ήθους που απαιτούνται για την άσκηση των μελλοντικών καθηκόντων τους.

Άλλες απαιτήσεις, περισσότερα στοιχεία σχετικά με τον ρόλο, καθώς και περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία επιλογής, συνέντευξης και υποβολής σε δοκιμασία περιέχονται στην εκτενή προκήρυξη της θέσης, η οποία είναι διαθέσιμη προς μεταφόρτωση από την ιστοσελίδα του Eurofound για τις ευκαιρίες επαγγελματικής σταδιοδρομίας:  http://www.eurofound.europa.eu/about-eurofound/career-opportunities

Οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν μέσω του επιγραμμικού συστήματος πρόσληψης, στο οποίο επίσης είναι δυνατή η πρόσβαση μέσω της ιστοσελίδας αυτής.

Ο διαχειριστής διαδικτυακού περιεχομένου θα προσληφθεί ως έκτακτος υπάλληλος (βαθμού AD6) με αρχική σύμβαση ορισμένου χρόνου πενταετούς διάρκειας, η οποία μπορεί να ανανεωθεί.

Ο διαχειριστής διαδικτυακού περιεχομένου θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο παρέχοντας στο Eurofound τη δυνατότητα να επιτύχει τους στόχους εταιρικής επικοινωνίας και τους βασικούς δείκτες επιδόσεών του. Θα έχει καλή αντίληψη της αποστολής του Eurofound και θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στη διασφάλιση της ποιότητας και της αποτελεσματικότητας του δικτυακού τόπου του Eurofound ως εργαλείου επικοινωνίας. Ο δικτυακός τόπος αναβαθμίστηκε πρόσφατα σε νέα πλατφόρμα Drupal, εφαρμόζει πολυγλωσσική προσέγγιση, περιέχει μεγάλο όγκο δεδομένων και αξιοποιεί ευρύ φάσμα πηγών πληροφόρησης.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Politico: Η «χασάπισσα της Θράκης» Γαλάτω Αλεξανδράκη στους πιο … περίεργους νέους ευρωβουλευτές

Ο Κύπριος youtuber Φειδίας Παναγιώτου, η Αφροδίτη Λατινοπούλου (Θέα του body shaming) και ο Φρέντη …