Η πρόταση εκ περιτροπής εργασίας και οι απολύσεις, φέρνουν τις κινητοποιήσεις

imas

Ανένδοτη η εργοδοσία στον «Ιμάντα» Βόλου, με το σωματείο να ανακοινώνει ότι μπροστά σε αυτή την στάση της μη ικανοποίησης του αιτήματος επαναπρόλσηψης των τεσσάρων ατόμων που είδαν την πόρτα της εξόδου, αποφασίζει την κήρυξη τρίωρων στάσεων εργασίας και στις τρεις βάρδιες, με την ομόφωνη απόφαση της γενικής συνέλευσης και προειδοποιώντας για κλιμάκωση, με την επιχειρησιακή σύμβαση ακόμα να εκκρεμεί.

Όπως δήλωσε άλλωστε το μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου και μέλος της διοίκησης του ΕΚΒ Θεόδωρος Πανόπουλος:

«Η επιχειρησιακή σύμβαση μπορεί να περιμένει αν και τα στελέχη της γερμανικής εταιρείας με τα οποία συναντηθήκαμε μας επανέλαβαν πιο κομψά, ότι αν δεν αποδεχθούμε την εκ περιτροπής εργασία στη νέα επιχειρησιακή σύμβαση, θα υπάρξουν απολύσεις και μπορεί και να κλείσει το εργοστάσιο. Οι εργαζόμενοι είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα και νοιώθουν οργισμένοι. Θα πάρουμε στα χέρια μας το προσχέδιο της πρότασης του διαμεσολαβητή της διαιτησίας και άμεσα θα συγκαλέσουμε συνέλευση για να αποφασίσουμε αν θα το δεχθούν ή θα το απορρίψουν οι εργαζόμενοι».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ρεύμα: Πως διαμορφώνονται οι τιμές στα τιμολόγια Οκτωβρίου

Τα νέα τιμολόγια θα ανακοινωθούν την ερχόμενη Τρίτη 1η Οκτωβρίου οπότε θα έχει «κλείσει» η …