ΤΕΙ προκήρυξε τρεις θέσεις

project-team-leader[1]

Την πρόσληψη τριών εξωτερικών συνεργατών ως προσωπικό υποστήριξης, με σύμβαση μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου ορισμένης χρονικής διάρκειας (με δυνατότητα παράτασης), προκήρυξε το Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ
Η υποβολή των προτάσεων και λοιπών δικαιολογητικών από τους ενδιαφερόμενους θα γίνεται στη
Γραμματεία Διαχείρισης Ειδικού Λογαριασμού του Α.Τ.Ε.Ι/Θεσσαλονίκης(Κτίριο Τεχνικής Υπηρεσίας), σε κλειστό φάκελο έως τις 15/03/2016 και ώρα 11.00-13.30.
Προσοχή: Στο εξωτερικό μέρος του κλειστού φακέλου να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και η
ένδειξη που ακολουθεί:«Υποβολή Πρότασης για τη υπ’ αριθμ. ......../..-..-2016 Πρόσκληση»).
Υποψήφιος που επιθυμεί να υποβάλει ένσταση σχετικά με το αποτέλεσμα (πρακτικό επιλογής) δικαιούται να προσφύγει στην Επιτροπή Ερευνών εντός 5 ημερών από την κοινοποίηση του ως
άνω πρακτικού. Το πρακτικό κοινοποιείται με την ανάρτησή του στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ και στον
ιστότοπο του ΕΛΚΕ ΑΤΕΙΘ.
Οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα πρόσβασης στα έγγραφά τους καθώς και σε αυτά των συνυποψηφίων τους κατόπιν γραπτής τους αίτησης και υπό τις προϋποθέσεις του άρθρου 5 του Ν.2690/1999 (ΦΕΚ Α ́ 45/9.3.1999.

Όλη η προκήρυξη ΕΔΩ

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πιερρακάκης: Τα Πειραματικά, πυλώνας στρατηγικής για βελτίωση σχολείων

Επιπλέον, σήμερα ολοκληρώθηκε και η διαδικασία απόδοσης τυχαίου αριθμού προτεραιότητας, σε περίπτωση ισοβαθμίας στα Πρότυπα …