Ένας ευέλικτος και σύγχρονος εργοδότης

direction signs with name of european cities

Παράλληλα με την παροχή υποστήριξης και βοήθειας στους νέους υπαλλήλους κατά την μετακίνησή τους στη νέα τους θέση, τα ευρωπαϊκά όργανα προσφέρουν επίσης ένα συνολικό πακέτο παροχών, που περιλαμβάνει σύνταξη, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και έναν ελκυστικό αρχικό μισθό. Ανάλογα με την προσωπική κατάσταση, ο υπάλληλος δικαιούται επιδόματα εκπατρισμού, εξαρτώμενων τέκνων ή ταξιδίων.

Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους απασχόλησης όλων των υπαλλήλων της ΕΕ θα βρείτε στους Κανονισμούς Υπηρεσιακής Κατάστασης, καθώς και τα τελευταία στοιχεία για τις αποδοχές των μονίμων υπαλλήλων και των συμβασιούχων.

Ενθαρρύνουμε την κινητικότητα και τη συνεχή επαγγελματική εξέλιξη, μέσω προγραμμάτων εκμάθησης γλωσσών και κατάρτισης. Το προσωπικό λαμβάνει κλιμάκια αρχαιότητας μέσα στον βαθμό του, και οι υπάλληλοι που διακρίνονται για τις επιδόσεις τους προάγονται ταχύτερα. Υποστηρίζουμε επίσης την ευέλικτη εργασία και τις ίσες ευκαιρίες και η επαγγελματική μας προσέγγιση είναι φιλική προς την οικογένεια.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΗΠΑ-Χρηματιστήριο: Μικτές τάσεις στο κλείσιμο της Γουόλ Στριτ

Ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 172,13 μονάδων (+0,44%) στις 39.056,39 μονάδες …