Μάθημα αγάπης από Ελληνίδα βουλευτή(VIDEO)

prosfyges_0

Αυτό που όλοι ζητούν να κάνουν οι άλλοι, το έπραξε η βουλευτής Β' Πειραιώς του ΣΥΡΙΖΑ Εύη Καρακώστα, που ανέλαβε και φιλοξενεί στο σπίτι της, μία οικογένεια Σύρων προσφύγων με 5 παιδιά.

«Προχτές το βράδυ έφθασε ένα καράβι από τη Μυτιλήνη. Έφτασε αρκετός πληθυσμός. Υπήρξε μία οικογένεια με 5 παιδιά, το ένα παιδί προχτές ήταν 7 ημερών. Τους πήραμε τους ανθρώπους για να τους φροντίσουμε μέχρι να φύγουν γιατί το αίτημά τους είναι να φύγουν όσο μπορούν πιο γρήγορα για την Ειδομένη, αν και αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να πάει κι άλλος πληθυσμός εκεί. Δεν το είπα για να το δημοσιοποιήσουμε, αλλά για να παραδειγματίσουμε», τόνισε η ίδια μιλώντας στο ΣΚΑΙ.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οι Τούρκοι λένε «ευχαριστώ» στον Ερντογάν για τη μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί

«Ο Θεός να έχει καλά τον πρόεδρό μας. Έκανε το ίδιο και με την Αγία …