Σταδιοδρομία ευρωπαϊκής κλίμακας(VIDEO)

EE

Τα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης προσφέρουν διεθνή σταδιοδρομία σε ικανά και φιλόδοξα άτομα. Όταν προσλαμβάνεστε στα ευρωπαϊκά όργανα, ξεκινάτε μια μακροχρόνια σταδιοδρομία που θα μπορούσε να ικανοποιήσει όλες τις προσδοκίες σας. Έχοντας ως βάση την καρδιά της Ευρώπης, θα ζείτε σε ένα δυναμικό και διεθνές περιβάλλον και θα αναλάβετε ευθύνες από την πρώτη σας μέρα. Είμαστε εδώ για να υπηρετούμε 50 εκατομμύρια πολίτες σε 28 κράτη μέλη και, όπως είναι αναμενόμενο, τα καθήκοντά σας θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικά σε εύρος και κλίμακα και θα σας δίνουν την ευκαιρία να συμβάλετε ουσιαστικά στο ευρωπαϊκό ιδεώδες.

Αν είστε πτυχιούχος ή τελειόφοιτος φοιτητής μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για θέσεις εργασίας εισαγωγικού βαθμού σε διάφορους τομείς, και να ξεκινήσετε μια συναρπαστική και αληθινά ευρωπαϊκή σταδιοδρομία. Προσλαμβάνουμε, επίσης, σε τακτική βάση, πτυχιούχους με προϋπηρεσία, διοικητικό προσωπικό και έμπειρους επαγγελματίες σε ευρύ φάσμα τομέων, καθώς και μεταφραστές και διερμηνείς.

Η απασχόληση στα όργανα της ΕΕ σας δίνει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε τις υψηλού επιπέδου αναλυτικές, οργανωτικές και επικοινωνιακές δεξιότητές σας σε ποικίλα περιβάλλοντα. Πρέπει να είστε πολύ αποτελεσματικοί και να έχετε τη βεβαιότητα ότι μπορείτε να αποδώσετε εργαζόμενοι μέσα σε μια πολυπολιτισμική ομάδα. Πρέπει επίσης να είστε πάντα πρόθυμοι να αποκτάτε νέες γνώσεις και δεξιότητες και να βελτιώνετε τις γλωσσικές σας ικανότητες. Για τις θέσεις πτυχιούχων, πρέπει παράλληλα να διαθέτετε ηγετικές ικανότητες και να μπορείτε να εμπνέετε τους συνεργάτες σας ώστε να παράγουν έργο.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΥΠ.ΕΞ. Αλβανίας για Μπελέρη: Ας περιμένουμε τη δικαιοσύνη

Λίγο πριν από τις ευρωεκλογές ο υπ. Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Εξωτερικών της Αλβανίας Ίγκλι Χασάνι …