Κακοποίηση εργαζόμενης από συνάδελφό της-Υπηρετούν στην ομάδα ΔΙΑΣ!!!!

kakopoihsh_gynaikon

Σοκαρισμένοι είναι υπάλληλοι και ανώτερα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας μετά την καταγγελία γυναίκας μητέρας δύο παιδιών που υπηρετεί στην ομάδας ΔΙΑΣ, ότι βασανίστηκε, χτυπήθηκε ανελέητα και απειλήθηκε με χρήση του υπηρεσιακού του όπλου από άντρα συνάδελφό της, με τον οποίο φέρεται να είχε σχέση....
Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από την καταγγελία της, το βράδυ της Κυριακής τον επισκέφθηκε στο σπίτι του στον Βύρωνα, όπου αναίτια, ο 38χρονος ένστολος άρχισε να την χτυπά στο πρόσωπο, στον αυχένα, στη μέση και στη σπονδυλική στήλη, βγάζοντας το όπλο του και κολλώντας το στον κρόταφο της γυναίκας, απειλώντας ότι θα την σκοτώσει αν προσπαθήσει να φύγει.
Τελικά τα ξημερώματα της Δευτέρας και αφού είχαν περάσει περισσότερες από πέντε ώρες, την άφησε να φύγει.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε άμεσα στο στρατιωτικό νοσοκομείο 401 προκειμένου να δεχτεί ιατρική φροντίδα και στη συνέχεια υπέβαλε μήνυση σε βάρος του συναδέλφου της για απειλή, παράνομη παρακράτηση και πρόκληση σοβαρών σωματικών βλαβών.
Άντρες της ΕΛ.ΑΣ. ξεκίνησαν τις αναζητήσεις για τον 38χρονο και το απόγευμα της Δευτέρας μετέβησαν στο σπίτι του προκειμένου να τον συλλάβουν. Ωστόσο, ο συνάδελφός τους αρνούνταν να κατέβει από το σπίτι και απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει.
Τελικά, μετά από διαπραγματεύσεις εξήλθε του σπιτιού του και συνελήφθη, ενώ σήμερα οδηγείται στον εισαγγελέα για να δώσει εξηγήσεις.
Ο αστυνομικός, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, δραστηριοποιείται στην προάσπιση των δικαιωμάτων των αστυνομικών της δίκυκλης αστυνόμευσης.

 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σε απελπιστική κατάσταση οι παραγωγοί ντομάτας – Τεράστιες ποσότητες καταλήγουν στα σκουπίδια

Σε απόγνωση βρίσκονται οι παραγωγοί ντομάτας στην Ελλάδα, καθώς τεράστιες ποσότητες το τελευταίο διάστημα πάνε …