Κολέγιο άνοιξε θέσεις μερικής απασχόλησης

joo

Προσφορά θέσεων Μερικής Απασχόλησης, ανακοίνωσε τις τελευταίες ώρες, στην κατηγορία των εκπαιδευτικών, για την στελέχωση της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων στην Θεσσαλονίκη, το Mediterranean College, με κωδικό θέσης: ΝΒΜ14, για διδασκαλία στην Αγγλική γλώσσα
Οι θέσεις είναι:

-International/Global Markets

-Marketing Management
-Consumer Behaviour

-Journalism Management

Τα μαθήματα που θα διδάξουν είναι:Διεθνής Επιχειρηματική Στρατηγική, Τρόποι Εισόδου σε Ξένες Αγορές, Τεχνικές Συμβουλευτικής, Αθλητική Ψυχολογία, Αθλητικό Μάρκετινγκ, Διοίκηση Ξενοδοχειακών Μονάδων, Λογιστική, Χρηματοοικονομικά.

Επίσης ζητά να προσλάβει, Ειδικούς Παιδαγωγούς Μερικής Απασχόλησης  με εμπειρία στην εκπαίδευση ενηλίκων ή/και στην εκπαίδευση ατόμων  με ειδικές ανάγκες ή/και μαθησιακές δυσκολίες στις ακόλουθες ειδικότητες:

-Ενταξιακή Εκπαίδευση, Γλώσσα και Ανάπτυξη, -Κοινωνιολογία της Εκπαίδευσης, -Θέματα Υγείας και Προαγωγή Υγείας, (κωδικός θέσης: EDU14),  για διδασκαλία στην Αγγλική γλώσσα.

Το Mediterranean College στο πλαίσιο της στελέχωσης εκπαιδευτικών προγραμμάτων Φυσικοθεραπείας στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη ζητά να προσλάβει: Καθηγητές Φυσικοθεραπείας,  (κωδικός θέσης: PHY),  για διδασκαλία μαθημάτων στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα.

Επικοινωνία: ΕΔΩ

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης: Δεν υπάρχει χριστιανόμετρο - Ο πατριωτισμός φαίνεται στην πράξη

Ο πατριωτισμός φαίνεται στην πράξη και όχι στα λόγια, σε αυτούς που θωράκισαν την άμυνα …