Στάσεις εργασίας των εργαζομένων στις Ανεξάρτητες Αρχές

esr-ethniko-sumboulio-radiotileorasis

Στις δυσχέρειες λειτουργίας της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού, της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) και του Συνηγόρου του Πολίτη, αποδίδουν οι εργαζόμενοι στις Ανεξάρτητες Αρχές, την απόφασή τους για την πραγματοποίηση στάσεων εργασίας, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τη λήξη του ωραρίου τους για την Πέμπτη 10 του μηνός.
Στην ανακοίνωσή τους τονίζουν:
«Πολλές Αρχές εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα σοβαρά προβλήματα στη λήψη αποφάσεων και επί της ουσίας αδυνατούν να ασκήσουν τις αρμοδιότητές τους.
Οι αποφάσεις αυτές αφορούν ιδίως τη λειτουργία των αγορών ηλεκτρονικών επικοινωνιών και ταχυδρομείων και την προστασία του καταναλωτή, την υλοποίηση των προσφάτως θεσμοθετημένων αλλαγών στη δημόσια διοίκηση και τη διασφάλιση συνταγματικά κατοχυρωμένων ατομικών δικαιωμάτων.»

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Με κινεζικά κεφάλαια το ράλι στα ακίνητα

Συνολικά το 2023 στην ελληνική αγορά ακινήτων εισέρρευσαν κεφάλαια 2,13 δισ. ευρώ, αποτελώντας νέο ιστορικό …