Θέσεις έμμισθης πρακτικής άσκησης

jobs-jobs

Θέσεις πρακτικής άσκησης προκήρυξε με έναρξη τον Απρίλιο,  είτε σε θέση υποστήριξης συνδρομητών τηλεφωνίας και internet on-site, είτε σε θέση τηλεφωνικής υποστήριξης συνδρομητών τηλεφωνίας και internet, για τελειόφοιτους Τ.Ε.Ι, η Intracom Telecom.

Τα κριτήρια

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι τελειόφοιτοι τμημάτων Ηλεκτρονικής, Ηλεκτρολογίας, Αυτοματισμού ή Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων, να έχουν καλή γνώση MS Office, καλή γνώση Αγγλικών και δίπλωμα οδήγησης.

Οι σπουδαστές που θα πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση στα γραφεία στην Παιανία Αττικής θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με οργανωμένα συστήματα, να αποκτήσουν επαγγελματική εμπειρία και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους. Αιτήσεις υποβάλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση hr@intracom-telecom.com

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Conference League- Κασσελάκης: Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό

Η ανάρτηση Κασσελάκη για την κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό.Συγχαρητήρια …