Κρατούν γερά το πλακάτ του αγώνα οι συνταξιούχοι

syntaksiouxoi_kinitopioisi_4-620x320

Παναττική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κοτζιά, πραγματοποίησαν την Πέμπτη το πρωί οι συνταξιουχικές οργανώσεις, που γνωρίοζντας από δυσκολίες και αγώνες, κάλεσαν τοςυ νεότερους να ξεχυθούν στους δρόμους, να φύγουν από την απραξία και να παλέψουν για τη ζωή τους, γιατί είναι καθήκον τους.

Σήμερα εξέφρασαν για πολλοστή φορά την κάθετη αντίθεσή τους στο ασφαλιστικό, απαίτησαν να μπει τελεία στις περικοπές των συντάξεων τους και να αποκτήσει πάλι η χώρα δωρεάν δημόσια υγεία.

Το σύνθημα τους «κάτω τα χέρια από τις συντάξεις», ήταν ξεκάθαρο.

Φυσικά ενημέρωσαν το αυτονόητο, ότι μόλις η κυβέρνηση καταθέσει το νομοσχέδιο στη Βουλή, θα τους βρει απέναντι, τόσο με την συμμετοχή τους στην 48ωρη απεργία που έχει κηρύξει η ΓΣΕΕ, όσο και με δικές τους μαζικές διαδηλώσεις.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην τουρκική Milliyet

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισήμανε ότι οι δύο χώρες αντιμετωπίζουν κοινές προκλήσεις και θα πρέπει να μιλάνε περισσότερο …