Ποιοι εξαιρούνται από τις κινητοποιήσεις της ΑΔΕΔΥ

ergatiko-atixima

Τα δύο εργατικά δυστυχήματα μέσα σε 24 ώρες ανάγκασαν την ΑΔΕΔΥ να εισακούσει τις διαμαρτυρίες των Σωματείων της και με την ακόλουθη απόφασή της, γνωστοποιεί ότι εξαιρεί από τις κινητοποιήσεις της όσους έχουν αναλάβει το έργο της διενέργειας ελέγχων ασφαλείας σε χώρους εργασίας.
"Το γενικό συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ, λαμβάνοντας υπόψη τις διαμαρτυρίες των Σωματείων της , για τη μη διενέργεια ελέγχων των μέτρων υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους εργασίας της ζώνης από τις αντίστοιχες επιτροπές λόγω της αποχής που έχει κηρύξει η εκτελεστική επιτροπή της ΑΔΕΔΥ και παίρνοντας υπόψη ότι από την αποχή αυτή τίθενται σε κίνδυνο οι ζωές των εργαζομένων στη ζώνη, εξαιρεί από την αποχή αυτή τους συναδέλφους που συμμετέχουν σε αυτές τις επιτροπές."

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΑΑΔΕ: Βγαίνει στον δρόμο με scanner για να «πιάσει» όσους δεν έχουν πληρώσει τέλη κυκλοφορίας

Όπως δήλωσε ο Χάρης Θεοχάρης στον ΣΚΑΪ, το να έχουμε πολίτες δυο κατηγοριών με κάποιους …