Εξετάζουν κινητοποιήσεις οι απλήρωτοι τευτλοπαραγωγοί

teytloparagvgoi
Τα δεδουλευμένα τους ύψους 8 εκατ. ευρώ από την καμπάνια του 2015, περιμένουν ακόμα οι τευτλοπαραγωγοί της χώρας, οι οποίοι μη έχοντας άλλη υπομονή, έβαλαν στο τραπέζι την σκέψη των κινητοποιήσεων.
Ωε τελευταία προθεσμία πριν την υλοποίηση του σχεδίου αντίδρασης, θέτουν την 15η Μαρτίου, ημέρα συνάντησης του προέδρου της ΕΒΖ Γιώργου Λάμτζα, με τους υπουργούς Οικονομίας και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργο Σταθάκη και Βαγγέλη Αποστόλου αντίστοιχα, αλλά και στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς».
Αν και τότε δεν υπάρξει φως, θα είναι μονόδρομος οι κινητοποιήσεις, σύμφωνα με τον πρόεδρο των τευτλοκαλλιεργητών Κεντρικής Μακεδονίας Παύλο Μπογιαννίδη, που καταγγέλλει για ασυνέπεια και εμπαιγμό τα κυβερνητικά στελέχη.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τσακλόγλου: Ξεκινά σύντομα η αυτόνομη επενδυτική λειτουργία του ΤΕΚΑ

Αναφορικά με την πλατφόρμα δήλωσης απασχόλησης συνταξιούχων, ο κ. Τσακλόγλου σημείωσε πως, έως τώρα, έχει …