Μείωση συνδρομής κατά 50%

dikigoroi1
Κατά 50% μειώνει στα μέλη του την ετήσια συνδρομή το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας, γιατί όπως εξηγεί αφουγκράστηκε την κρίση που διέπει τον κλάδο και δεν θέλει να αποτελεί ένα ακόμη οικονομικό βραχνά για τα μέλη του.
"Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών αφουγκραζόμενος την κρίση που διέπει τον ΔΣΑ αποφάσισε να μειώσει κατά 50% την ετήσια συνδρομή για τους δικηγόρους μέλη του. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας, κατά την συνεδρίαση του στις 9/3/2016, αφού έλαβε υπόψη τη δυσχερή οικονομική θέση στην οποία έχει περιέλθει μεγάλο μέρος των Δικηγόρων εξαιτίας της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης και της συνεχιζόμενης αποχής, αποφάσισε την μείωση κατά 50% της ετήσιας συνδρομής εγγραφής στον ΔΣΑ για το έτος 2016.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βόρεια Μακεδονία: Το DUI αντέδρασε στις δηλώσεις Σιλιάνοφσκα

Με την πρώτη της φράση προκάλεσε ήδη κρίση μεταξύ της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας και …