Συντάξεις τώρα από 180 ευρώ!!!

sintaksi

Εισοδηματικά και ασφαλιστικά κριτήρια μείωσης των συντάξεων, με τουλάχιστον 20 έτη ασφάλισης για να λάβει κάποιος την λεγόμενη Εθνική σύνταξη, αφού θα έχει συμπληρώσει τα 67 του χρόνια και η οποία θα πέσει στο ποσό των 180 ευρώ, ζητούν τώρα οι θεσμοί από το οικονομικό Ελληνικό επιτελείο!
Ειδικότερα πρόκειται για καθαρή απαίτηση το να υπάρξει μείωση 60 ευρώ το μήνα στην εθνική σύνταξη, αύξηση των ετών ασφάλισης κατά 5 έτη για την απόδοσή της και μείωση κατά 50% στο ποσό που λαμβάνουν όσοι έχουν 15 έτη ασφάλισης, όπως και η σύνταξη για όσους έχουν 15 έτη να είναι στα 180 ευρώ το μήνα και να αυξάνεται κλιμακωτά όσο αυξάνονται και τα έτη ασφάλισης μέχρι τα 20, γιατί αυτό θέλουν.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πανσέληνος Μαιου 2024 «Φεγγάρι των Λουλουδιών»

Πότε είναι η πανσέληνος Μαΐου 2024  Η πανσέληνος Μαΐου 2024, η οποία είναι γνωστή και …