Κυριακή Καρναβαλιού και Καθαρά Δευτέρα με άστατο καιρό

pod151

Δεν είναι σύμμαχος των καρναβαλιστών και των εκδρομέων του τριημέρου ο κςιρός, αφού η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και την Κυριακή αν και θα υπάρχουν σημάδια βελτίωσης.

Γενικά ο καιρός δεν δείχνει να βελτιώνεται, καθως και την Καθαρά Δευτέρα θα έχουμε ένα άλλο είδος καιρού και θα επικρατήσουν ισχυροί βοριάδες και θα πέσει πολύ η θερμοκρασία.

Τα έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν:
1. Την Κυριακή (13/03) την ανατολική Στερεά, τη Θεσσαλία, τη Μακεδονία και σταδιακά τη Θράκη και τα νησιά του Αιγαίου.
2. Την Καθαρά Δευτέρα (14/03) σύμφωνα με τα σημερινά διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία, τα έντονα φαινόμενα της Κυριακής βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Θα επικρατήσουν όμως βόρειοι θυελλώδεις άνεμοι στην ανατολική και νότια χώρα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα σημειωθούν χιονοπτώσεις και σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας χώρας.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φοίβος Ιωαννίδης: Συλλυπητήρια του προέδρου της Βουλής Κωνσταντίνου Τασούλα

Ο κ. Τασούλας κάνει λόγο για «μια πολυσχιδής πολιτική προσωπικότητα "έφυγε" λίγο πριν την Ανάσταση …