Ανακοπή της φυγής των νέων, το καινούργιο ΕΣΠΑ

γιατροι-μεταναστευση-copy

Ο κοινωνικός και ο αναπτυξιακός χαρακτήρας είναι οι βασικοί πυλώνες του νέου ΕΣΠΑ, στο οποίο στηρίζεται η κυβέρνηση για να ανακόψει τη φυγή των νέων επιστημόνων και μη προς τις χώρες του εξωτερικού.
Στόχος των τεσσάρων νέων δράσεων για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους νέους επιστήμονες είναι να δοθεί έμφαση στη νεοφυή, καινοτόμα, εξωστρεφή επιχειρηματικότητα, όπως άλλωστε επεσήμανε σε ημερίδες στις οποίες ήταν ομιλητής τα τελευταία 24ωρα, ο Υφυπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού Αλέξης Χαρίτσης, δίνοντας έμφαση στη δημιουργία ποιοτικών θέσεων εργασίας και «στο σχεδιασμό, ώστε οι πόροι που θα διατεθούν να έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την ελληνική οικονομία», όπως είπε.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παράταση προθεσμίας δηλώσεων Ειδικού Φόρου Ακινήτων 2024

Αριθμ. Α.1081 – ΦΕΚ Τεύχος Β 2833/20.05.2024Παράταση προθεσμίας υποβολής δηλώσεων Ειδικού Φόρου επί των Ακινήτων …