Eγγραφή ασκουμένων δικηγόρων με αναδρομική ισχύ

dikigoros-kaleitai-na-apozimiwsei-ton-pelati-tis.w_l
Την αναδρομική εγγραφή των υποψηφίων στα μητρώα ασκουμένων που θα επεκταθεί σε όσους έχουν υποβάλει αίτηση μέχρι την 30.9.2015, υπό την προϋπόθεση της επιτυχούς δοκιμασίας τους στα μαθήματα που έχουν προσδιορισθεί για τον καθένα, είτε στην τότε επικείμενη εξεταστική περίοδο του Οκτωβρίου 2015, είτε στην εξεταστική περίοδο του Απριλίου του 2016, ανακοίνωσε ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, σύμφωνα με την σχετική απόφαση της Επιτροπής Αξιολόγησης του άρθρου 15 Κώδικα Δικηγόρων, τονίζοντας απράλληλα πως:
"Oι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν σε ποια μαθήματα θα εξετασθούν σε κάθε εξεταστική περίοδο, αλλά δεν θα πρέπει να αποτύχουν έστω και μια φορά. Επειδή κατά τον Οκτώβριο του 2015 δεν πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις από την Επιτροπή Δοκιμασίας Επάρκειας, διευκρινίζεται ότι η αναδρομική εγγραφή των υποψηφίων θα επεκταθεί σε όσους εξετασθούν επιτυχώς σε όλα τα μαθήματα, για τα οποία έχουν κληθεί να υποβληθούν σε δοκιμασία, είτε στην εξεταστική περίοδο του Απριλίου 2016, είτε στην εξεταστική περίοδο του Οκτωβρίου 2016."

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Burnout εργαζομένων και φουλ οι μηχανές για 6ημερη εργασία!

Ενώ στην Ευρώπη συζητούν το μοντέλο της τετραήμερης εργασία με τις ίδιες απολαβές, στην Ελλάδα …