Λήγουν την Παρασκευή οι αιτήσεις 8μηνων προσλήψεων

jobs333_89
Ανακοίνωση για την πρόσληψη εκτάκτου ναυτικού προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ) για χρονικό διάστημα έως οκτώ (08) μήνες, με σκοπό την κάλυψη εκτάκτων αναγκών πλοήγησης πλοίων στον Πλοηγικό Σταθμό Σύρου που εδρεύει στη Σύρο.
ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι έχοντες τα παραπάνω προσόντα δύνανται να υποβάλλουν αίτηση με τα σχετικά δικαιολογητικά, αυτοπροσώπως, είτε με νομίμως εξουσιοδοτημένο προς τούτο, άτομο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από Δημόσια Αρχή, κατά τις εργάσιμες ημέρες και από ώρα 09.00 έως 13.00, ή ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση: ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΣΥΡΟΥ/ ΠΛΟΗΓΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΥΡΟΥ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΑΪΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, Τ.Κ. 841 00, ΣΥΡΟΣ, έως και την 18/03/2016 ημέρα Παρασκευή.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:
Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ, των ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους οφείλουν να προσκομίσουν, νομίμως επικυρωμένα, όλα τα απαιτούμενα από την παρούσα ανακοίνωση δικαιολογητικά.
- Αίτηση (παρέχεται υπόδειγμα από Υπηρεσία μας)
- Φωτοτυπία Αστυνομικού Δελτίου Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
- Φωτοαντίγραφο αποδεικτικού ναυτικής ικανότητας
- Κάρτα υγείας σε ισχύ για τους εν ενεργεία ναυτικούς και γνωμάτευση Δημοσίου Νοσοκομείου για τους συνταξιούχους, με την οποία θα επιβεβαιώνεται η υγεία και η αρτιμέλεια του ενδιαφερομένου (Βλ. ΠΙΝΑΚΑ Γ').
- Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/86 σχετικά με τα αναφερόμενα στην παρ. 2 της παρούσης, στην οποία θα δηλώνεται επιπρόσθετα ότι ο ενδιαφερόμενος είναι γνώστης της περιοχής του λιμένος Σύρου, των ευκολιών αυτού και των λοιπών τοπικών συνθηκών.
- Πιστοποιητικό θαλάσσιας υπηρεσίας από την Υπηρεσία Ναυτικών Μητρώων του Υ.ΝΑ.Ν.Π. ή Λιμενική Αρχή.
- Πρόσφατη βεβαίωση ΓΕΝΕ (για άνεργους ναυτικούς). Δεν γίνονται δεκτές Υ.Δ. του Ν.1599/86 ή κάρτα ανεργίας.
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ
Η παρούσα ανακοίνωση να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υ.ΝΑ.Ν.Π./ Τομέας Ναυτιλίας (www.yen.gr), στο Κατάστημα του Λιμεναρχείου Σύρου, στα κτίρια: Δήμου Σύρου- Ερμούπολης, Δημοτική Ενότητα Ποσεδωνίας, Δημοτική Ενότητα Άνω Σύρου, ΕΛ.ΑΣ, Π.Υ., Τελωνείου Σύρου, Παραρτήματος Οίκου Ναύτου, Γ.Ν. Σύρου, Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου και ΚΕΠ Δήμου Σύρου- Ερμούπολης.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΗΠΑ-Χρηματιστήριο: Με άνοδο έκλεισε η Γουόλ Στριτ

Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones έκλεισε με άνοδο 176,59 μονάδων ή 0,46% στις 38.852,27 μονάδες. …