Προ των πυλών τα e-φαρμακεία-Δόθηκε η άδεια

farmakopoios_626_355

Μέσω ειδικής ιστοσελίδας που θα δημιουργηθεί άμεσα από την Αρμόδια αρχή για την πιστοποίηση της νόμιμης λειτουργίας των ηλεκτρονικών φαρμακείων, που είναι ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, θα ξεκινήσει η επίσημη έναρξη λειτουργίας ηλεκτρονικού καταστήματος, μόνο όμως από υπάρχοντα φαρμακεία, σύμφωνα πάντα   ορίζεται ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, αφού ο Σύλλογος έδωσε το πράσινο φως, έπειτα από την   κοινή υπουργική απόφαση των υπουργών Οικονομίας και Υγείας.
Από την ιστοσελίδα, θα παρέχονται οι πληροφορίες για την πληρέστερη ενημέρωση των ενδιαφερομένων, την υποβολή αιτήσεων προκειμένου να τους χορηγηθεί η προβλεπόμενη πιστοποίηση (κοινό λογότυπο) και την δημοσιοποίηση του καταλόγου των πιστοποιημένων ηλεκτρονικών καταστημάτων φαρμακείων.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βουλή: Οκτάωρη συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής, για το ν/σ με το νέο δικαστικό χάρτη

Στη συνεδρίαση, παρόντες ήταν 20 αρμόδιοι εξωκοινοβουολευτικοί φορείς, οι οποίοι είχαν κληθεί για να εκφράσουν …